Boost je immuunsysteem met Vitamine C, Zink & Knoflook

Het is op dit moment onmogelijk, tenzij je een vaccin hebt, om immuun te zijn voor Corona. (lees: je kan niet immuun zijn voor het virus, maar je kan het virus wel krijgen zonder dat je de symptomen ervan ervaart)

Maar… je kan je immuunsysteem over het algemeen wel verstevigen, waardoor je beter opgewassen kan zijn tegen de symptomen, mocht je geïnfecteerd raken.

Je wilt er voor zorgen dat je in iedergeval voldoende Vitamine C binnenkrijgt. Vitamine C zorgt ervoor dat ontstekingen in je lichaam ‘in check’ blijven en dat is heel belangrijk voor je immuunsysteem.

En wat dat betreft is een tekort aan vitamine C is redelijk zeldzaam, maar dan is wel een vereiste dat je regelmatig groente en fruit eten.

Ga alsjeblieft niet overdoseren met supplementen of bruistabletten, want op basis van aannames van het werkingsmechanisme van Corona, kan dit symptomen misschien verergeren.

Goede bronnen van Vitamine C zijn: asperges, sinaasappels, sinaasappel sap, meloen, bloemkool, broccoli, spruiten, groene paprika, grapefruit, grapefruit sap, boerenkool, citroen en aardbeien!

Daarnaast is het ook raadzaam om voldoende Zink te consumeren! Zink is een essentieel mineraal die nodig is voor het functioneren van je immuunsysteem, maar dat ook nodig is voor eiwitsynthese, testosteron productie en zelfs voor het helen van wonden!

10-20mg Zink per dag, kan het immuunsysteem versterken.

Nou waar zit nou veel zink in? Oesters, runder lever, krab, gehakt, lam, kip, garnalen, varken, boonsoorten, melk, noten, rijst, pasta, kaas, eieren en groenten.

Mocht je voeding over het algemeen veel rood vlees of schaaldieren bevatten, dan krijg je waarschijnlijk voldoende binnen. Ben je vega, dan is een supplement aan te raden!

Het eten van twee of meer tenen noflook per dag is ook aan te raden. Knoflook geeft namelijk een boost aan je imuunsysteem en versnelt het herstellen na een griep!

En in tijden van social distancing is het zelfs een win-win situatie.

Andries Bautista

Ik ben begonnen met Superhuman omdat ik mij realiseerde dat het tijd was dat ik meer uit mijn leven ging halen door mijn potentie voor succes, maximaal te gebruiken. Ik werk samen met jou om de Superhuman in jou - vrij te laten. Ik geef je tips, tricks en technieken die nodig zijn om te slagen, ongeacht jouw visie.