Hoe telefoons ons leven beïnvloeden?

Het is ongelofelijk hoeveel invloed mobiele telefoons op ons dagelijks leven hebben. Eerder postte ik al een stukje over slaap en de negatieve werking van schermen (telefoons, tablets, laptops). In het volgende filmpje van ASAPScience laten ze nog meer negatieve aspecten zien van mobiele telefoons op ons leven.

Wat ik ondermeer zorgwekkend vind is het aantal uur waar we de houding aannemen dat gelijk staat aan een klein kind die op je nek zit. Met fitness werk je onder andere aan een beter postuur. Wederom een reden om te sporten!

Andries Bautista

Ik ben begonnen met Superhuman omdat ik mij realiseerde dat het tijd was dat ik meer uit mijn leven ging halen door mijn potentie voor succes, maximaal te gebruiken. Ik werk samen met jou om de Superhuman in jou - vrij te laten. Ik geef je tips, tricks en technieken die nodig zijn om te slagen, ongeacht jouw visie.