Gratis Lifestyle & Gedrag Programma

Beginnen met training en voeding is voor veel mensen een grote stap. Daarnaast is er momenteel ook zoveel informatie beschikbaar, dat ik best snap dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Het is te veel om te verwerken en je denkt dat het onmogelijk is om allemaal tegelijk toe te passen. Ondanks dat alle info binnen handbereik ligt, is het voor veel mensen niet een kwestie van: “volg de stappen op en behaal resultaat.”. Een juiste mindset hebben en weten waarom je iets doet of wilt bereiken is een onderschatte factor.

Daarom heeft Susan Dechering van S/He Coaching & Therapie in opdracht van Superhuman een Lifestyle & Gedrag programma samengesteld. Het doel van dit programma is om je voor te bereiden op het Interactive Coaching traject van Superhuman. In het document leer je aan de hand van opdrachten onder andere over motivatie & waarden, gedragsverandering, subdoelen en tegenslagen. Het helpt je een goed inzicht te krijgen waarom je bijvoorbeeld bewuster wilt eten of wilt werken aan een fitter lichaam.

Je kan het programma gratis downloaden: Superhuman Lifestyle & Gedrag.

 

 

Andries Bautista

Ik ben begonnen met Superhuman omdat ik mij realiseerde dat het tijd was dat ik meer uit mijn leven ging halen door mijn potentie voor succes, maximaal te gebruiken. Ik werk samen met jou om de Superhuman in jou - vrij te laten. Ik geef je tips, tricks en technieken die nodig zijn om te slagen, ongeacht jouw visie.