STRIVE FOR GREATNESS

Get Superhuman coaching.

Superhuman Methode

Ik heb dit programma samengesteld, met als doel dat je aan een mooi lichaam kan werken, zonder dat je urenlang bezig bent in de sportschool of constant bezig bent met af te wegen wat je kan of mag eten. Je hebt een eigen leven en fitness moet slechts een onderdeel zijn die er voor gaat zorgen dat jij nog meer uit het leven gaat halen. Voor degene die altijd onderweg is of vaak buiten de deur eet, is dit de ideale manier! Geen schuldgevoel over borrels of etentjes buiten de deur.

Met mij als persoonlijke online coach sta je er nooit alleen voor. Samen met mij werk je aan je doelen en heb je een extra stok achter de deur zodat je er alles uit haalt wat er in zit! Online Coaching is voor een minimumperiode van 3 maanden zodat er een super en blijvend resultaat kan worden behaald waar je de rest van je leven op kunt bouwen. Natuurlijk kan je er na de 3 maanden voor kiezen om verder te blijven werken aan je volgende doel.

*Nu heeft iedereen zijn eigen persoonlijke voorkeuren wat betreft trainings frequentie en methodes. Ik pas jouw plan aan, aan jouw persoonlijke voorkeuren.

Online coaching

Hoe werkt het?

Nadat je het intake formulier hebt ingevuld en teruggestuurd naar mij, begin ik met het maken van jouw persoonlijke plan. Je krijgt een gepersonaliseerd trainings- en voedingsplan en ik sta altijd klaar om alle vragen die je hebt, te beantwoorden. Ook is er een wekelijkse check-in. Elke week ontvang je per mail een reminder en check je je in bij mij en wordt de progressie die je hebt gemaakt besproken. Aan de hand van de gemaakte progressie wordt je plan wel of juist niet aangepast. Daarnaast werk ik aan de hand van het tracken. Ik verwacht dus van je dat je vastberaden en gemotiveerd genoeg bent om je voeding, workouts en progressie bij te houden. Het is simpel: volg het systeem en de methodes die ik voor jou heb opgesteld en je zult een mooi resultaat halen. Hoe meer energie en moeite jij aan het proces besteedt, hoe beter je resultaat. Natuurlijk zal ik er tijdens de begeleiding altijd voor je zijn om je te helpen, je staat er nooit alleen voor.

Wat houdt het precies in?

Superhuman biedt een coaching programma dat zich richt op 4 aspecten, allemaal ontwikkeld om de Superhuman in jou vrij te laten. Ongeacht jouw ultieme doel, het Superhuman coaching programma is ontwikkeld als basis om jouw volledige potentie te benutten in alle aspecten van het leven. De dingen die je hier leert kan je toepassen in andere aspecten van je leven zodat je naast fitter, gelukkiger en zelfverzekerder, ook succesvoller zult zijn met andere dingen.