30 DAYS

Kickstart your Superhuman lifestyle.

30 dagen kickstart

Herken je het gevoel dat je al een tijdje bezig bent met trainen, maar dat je geen resultaat behaald? Of misschien ga je net beginnen en heb je even een kickstart nodig om op gang te komen?

Ik zat in die zelfde situatie en ik wil voorkomen dat jij, onnodig lang in de sportschool bezig bent. Je wilt resultaat behalen, dus bied ik jou gratis een 30-dagen plan aan, om je op weg te helpen.

Je zal je niet alleen fitter, energieker en sterker voelen, maar ook zelfverzekerder.

Wat kun je verwachten?

Je kunt dit programma beschouwen als een kickstart naar een gezondere en gelukkigere lifestyle. In het eerste gedeelte leg ik je de basis uit van nutrition. Ik wil dat je dit goed leest, omdat ik aan je wil duidelijk maken wat het belang is van de energiebalans. Daarnaast vind ik het belangrijk dat je weet welke invloed de verschillende voedingsstoffen hebben op je lichaam.

In deel twee van het document geef ik je een aantal tips die je vrijwel direct kan toepassen. Hiermee zal je een stap in de juiste richting zetten en resultaat behalen. Het laatste gedeelte beslaat het aspect van fitness en daar zal ik de workouts en oefeningen toelichten.

Wat krijg je?

In het uitgebreide gratis document vind je:

  • Een trainingsplan
  • Voedingsrichtlijnen
  • Tips voor effectieve vetverbranding
  • Een dag tot dag schema
  • Toegang tot de Facebook support groep
  • Lekkere en gezonde recepten

Kickstart your Superhuman lifestyle

Let op: hiermee schrijf je je in voor emails van Superhuman.